top of page
sol's vektor flower wix 01.jpg

...LIDT OM

TREE & EARTH
FF2B4644.jpg

ØKOLOGISK HUDPLEJE
AF NATURENS FINESTE RÅVARER  

Friske koldpressede økologiske olier og plantesmør har et højt indhold af vitaminer, antioxidanter og sunde fedtsyrer som får din hud til at stråle og gi’r dit hår glans….helt naturligt.
sol's vektor flower wix 01.jpg

PRODUKTER, DER VIRKER

Ligesom god mad, skal gode hudpleje-produkter fremstilles af de bedste friske råvarer og med
masser af omhu.
De grundlæggende principper bag Tree & Earth produkter er kvalitet, bæredygtighed
og kærlighed til håndværket.
Vi bruger kun de bedste friske råvarer med højt indhold af aktive ingredienser. Alle cremer og olie-blandinger håndrøres i små partier i vores værksted efter nøje udviklede opskrifter og under lave (kold forarbejdet) temperaturer.
Således kan vi stå inde for, at du får et højt kvalitetsprodukt, der er sundt og lækkert og samtidigt gi'r gode resultater.

FF2B8307_edited.jpg
FF2B8135%20(1)_edited.jpg

GIV DIN HUD OG DIT HÅR DEN BEDSTE PLEJE

Det er vores erfaring at de bedste, mest effektive og sunde hudpleje-produkter er lavet af 100% rene, naturlige og cruelty free ingredienser.
Netop derfor er alle vores produkter helt fri for krasse kemikalier, parabener, palmeolie, GMO og andre billige tvivlsomme fyldstoffer af nogen art. 

Alle Tree & Earth’s unikke blandinger og cremer er registreret med the Vegan Trademark og alle vores råvarer er enten certificeret økologiske eller bæredygtigt vildthøstede.

sol's vektor flower wix 01.jpg
POPULÆRE PRODUKTER
FF2B6062_edited_edited.jpg
FF2B4237_edited.jpg
FF2B4681.jpg
FF2B4259.jpg
sol's vektor flower wix 01.jpg
BABASSU OIL
FF2B8068_edited.jpg

Solveig bor med sin familie på 'Skovnæsagre'  en lille gård i naturskønne omgivelser på Vestærø.
En af gårdens længer er blevet omdannet til kombineret butik og produktionsværksted og her fremstiller Solveig alle Tree & Earth produkter.

Her er god plads, smukt og roligt - også når havet raser og vinden rusker -  og bag gården løber en sti ned til havet.

‘Det er simpelthen sådan et dejligt sted at bo og arbejde fra og jeg håber du nyder Tree & Earths' produkter ligeså meget som jeg nyder at fremstille dem’.

Solveig Nicolajsen - Indehaver & Produktudvikler

Det hele startede med en drøm, en fast overbevisning, nogle få ingredienser og to gryder på et komfur i min svigermors lille køkken i Nord-england og nu er det vokset sig til en hel Tree & Earth hudplejeserie af udsøgte cremer og olier til ansigt, krop og hår.
Målet har altid været at udvikle veganske, enkle og kemi-frie hudplejeprodukter, der rent faktisk virker og hvor kvalitet og omhu er i højsædet.

Hver opskrift er unik og indeholder kun de allerbedste råvarer som naturen har skabt dem.

FF2B6025_edited.jpg
bottom of page