top of page

HISTORIEN OM

TREE & EARTH

"Jeg skabte Tree & Earth Skincare koncept af kærlighed til håndværket og ud fra et dybfølt ønske om at fremstille økologisk hudpleje der både er lækkert, effektivt og sundt for huden og samtidig skaber opmærksomhed omkring nogle af de vidunderlige men mindre velkendte råvarer fra verdens skove og vilde natur områder."

-Sol Nicolajsen, skaber og produktudvikler

sol's vektor flower wix 01.jpg

Friske koldpressede økologiske olier og plantesmør har et højt indhold af vitaminer, antioxidanter og sunde fedtsyrer som får din hud til at stråle og gi’r dit hår glans….helt naturligt.

Det hele startede med en drøm, en fast overbevisning, nogle få ingredienser og to gryder på et komfur i min svigermors lille køkken i Nord-england og nu har det vokset sig til en hel Tree & Earth hudplejeserie af udsøgte cremer og olier til ansigt, krop og hår. Målet har altid været at udvikle lækre, enkle og kemi-frie hudplejeprodukter, der rent faktisk virker og hvor kvalitet og omhu er i højsædet. Hver opskrift er unik og indeholder kun de allerbedste råvarer som naturen har skabt dem.

Alle Tree & Earth’s unikke blandinger og cremer er 100% oliebaseret og fri for kedelig kemi.
Alle vores dejlige råvarer er enten certificeret økologiske eller bæredygtigt vildthøstede.

Jeg bor med min familie på 'Skovnæsagre'  en lille gård i naturskønne omgivelser på Vestærø. En af gårdens længer er blevet omdannet til kombineret butik og produktionsværksted og her fremstiller jeg alle Tree & Earth produkter. Her er god plads, smukt og roligt - også når havet raser og vinden rusker -  og bag gården løber en sti ned til havet.Det er simpelthen sådan et dejligt sted at bo og arbejde fra og jeg håber du vil nyde Tree & Earths' produkter ligeså meget som jeg nyder at fremstille dem.

bottom of page