top of page
Shampoo & Sæbe

Shampoo sæber er et dejligt alternativ til konventionel shampoo ikke mindst fordi de kommer med minimal emballage. Shampoo sæber er milde, fintskummende og velegnet til alle hårtyper. 
I vores produktionsværksted laver vi vores egen shampoo sæbe med grønt ler, grøn te og citrongræs og desuden er vi også forhandler af de lækre økologiske shampoo-og kropssæber fra LIVING NATURALLY.

'Living Naturally' soapnut (sæbenøds) produkter er håndlavet i England af 100% veganske, naturlige, økologiske og bæredygtige ingredienser.
Firmaet blev startet i 2009 af en engelsk familie, hvis børn led meget af allergi, udslæt og eksem på kroppen. De opdagede at Soapnuts (Sæbenød) sammen med udvalgte økologiske urteekstrakter havde en helbredende og lindrende effekt på eksem og allergi, og afprøvede det på børnene, som efterfølgende blev helt fri af deres hudproblemer.

'Living Naturally' var det første firma I verden, der startede med at producere økologisk og plantebaseret vaskemiddel, hud-og hårpleje til følsom og allergi-tilbøjelig hud.

bottom of page